31 Ocak 2012

Hoşgeldin Tunca!

Çanakkale Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan meslektaşımız Mehmet TEZCAN ve eşi İlkay TEZCAN'ın ikinci çocukları olan Tunca 15.12.2011 tarihinde dünyaya geldi.
TEZCAN çiftinin mutluluğunu paylaşıp oğulları Tunca TEZCAN'a aramıza hoşgeldin diyor; mutlu, sağlıklı, uzun ve güzel bir ömür diliyoruz.
 
 

20 Ocak 2012

Mehmet OYLUM

Burdur İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapmakta olan meslektaşımız Mehmet OYLUM Çanakkale Hüseyin Özcan Çocuk Yuvasına naklen tayin olmuş ve 28 Kasım 2011 tarihinde görevine başlamıştır. Meslektaşımıza yeni görevinde başarılar dileriz..

19 Ocak 2012

Van Depremi

23 Ekim 2011 tarihinde Van ilinde yaşanan ve bir çok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan deprem sonrasındaki yaraların sarılması amacıyla derneğimizin de kurucularından olduğu psiko-sosyal hizmetler birliği ve bağlı olarak görev yapılmakta olan kurumlar aracılığıyla meslektaşlarımız Van ilinde görev aldılar. Çanakkale Devlet Hastanesinde görevli meslektaşlarımız Mehmet TEZCAN ve Dijle Pınar ÖZKARADAŞ 30 Kasım- 11 Aralık 2011  tarihlerinde, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli meslektaşlarımız Dilek ÖZBAY ve Tuğba KARABIYIK ise 07 Aralık- 21 Aralık 2011 tarihlerinde Van ilinde görev yapmışlardır. Van depremi sonrasında Van ilinde görev alarak şubemizi en iyi şekilde temsil eden meslektaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz..

SHU Mehmet TEZCAN                                              SHU Dijle Pınar ÖZKARADAŞ

SHU Dilek ÖZBAY                                                      SHU Tuğba KARABIYIK